[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

REVELION 2023-2024 (cazare)

Pachetul include 3 nopti de cazare asigurata incepand din 30 decembrie 2022, si se incheie in data de 2 ianuarie 2023 iar tarifele sunt:

Camera matrimoniala este 1000lei;

Camera de 3 locuri este 1200lei;

Camera de 4 locuri este 1400lei;

Camera de 5 locuri este 1500lei.

Ciubarele și sauna sunt incluse în seara de revelion și focul de tabăra.

Preturile serviciilor noastre:

La cabana noastra, preturile sunt urmatoarele: 250 lei camera matrimoniala, 300 lei camera cu 3 locuri , 350 lei camera cu 4 locuri si 400 lei camera de 5 locuri.
Exceptii pot exista in sarbatorile legale sau zilele anuntate de noi in prealabil, care au preturi diferite avand diverse oferte si promotii.
Copii pana la 6 ani – gratuit.

Pentru animale de companie pretul este de 50 lei/noapte si nu este permis accesul acestora in bucatarie sau in salile de mese.

PETRECERI PRIVATE

Pentru a avea parte de o petrecere privata reusita, cabana Groapa Seaca vine in ajutor cu o locatie departe de ochii lumii si mai ales de „urechile lumii”, cea de a doua din pricina lipsei semnalului la telefonul mobil!
Pretul este de negociabil.
Va asteptam cu drag!

ALTE OFERTE

Oferte speciale sau pentru perioada unor minivacante sau de Sarbatorile Pascale pot aparea oricand. Va rugam sa reveniti pe pagina noastra sau sa ne contactati direct, la numerele de telefon sau la adresa de mail de la sectiunea „contact”.
Va multumim!